1967. október 18-án születtem Budapesten, 3 éves koromig Rákoscsabán laktam, utána Zuglóba költöztünk. Bölcsibe a Corvin Áruházba jártam, anyukám ott dolgozott. Óvodába a Füredi úti lakótelep egyik „lakásovijába”. Egy tízemeletes ház földszintjén volt kialakítva, mert sok volt a gyerek, és még nem épült annyi „igazi” óvoda. 1974 és 1982 között a szintén zuglói Újváros parki (ma Móra Ferenc) általános iskolába jártam, és sporttagozatos osztályunk volt. Nyolcadikban kezdtem kézilabdázni (Taurus SC, Bp. I. osztály), és ekkor fogtam le az első akkordokat a gitáromon. Egy-két iskolai ünnepségen szerepeltem, de ekkor még nem gondoltam az énekesi pályára.

Érettségit a Petrik Lajos Vegyipari Szakközépiskolában szereztem, ebbe a suliba járt (több-kevesebb sikerrel) Hobó, Klein (később Korda) György, Demjén Rózsi, Solymos Tóni is. 1984-ben alakítottuk barátaimmal a Géniusz együttest, ahol előbb gitáros-énekes, később szólóénekes lettem. 1988-ban a katonaság alatt hagytam abba a rockéneklést. 1989-ben felvételiztem a Színház- és Filmművészeti Főiskola (ma Egyetem) operett-musical szakára, elsőre felvettek, és életem egyik legnagyobb szerencséje, hogy Bagó Gizella énekmesternő tanítványa lettem. Első év végén már címszerepet énekeltem a Rockszínházban. 1995 őszéig szinte csak ott szerepeltem, majd meghívtak a Miss Saigon egyik főszerepére Stuttgartba, ott másfél évet töltöttem, és 264-szer bújtam Chris bőrébe. Hazatérve lakásépítés, és egy virágüzlet beindítása volt a feladat. 1999-ben a Jézus Krisztus Szupersztár pécsi bemutatójával indult újra itthoni pályám. Azóta nagyon sok főszerepet, szerepet játszottam el, musicalműsorok, céges fellépések, bálok százain vagyok túl.

Amit még tudni kell rólam: 1997-ben nősültem meg, 2001 júniusában született Zsanna lányom, 2006-ban megszületett Alma. 2002-ben megkaptam a Pécsi Nemzeti Színház Nívódíját, 2003-ban Emerton díjat.

Csömörön élünk, egy sorházi lakásban, boldogan.

Támogatók